Meteen naar de inhoud

Over CryptoBoomers

CryptoBoomers bestaat uit twee belangrijke pijlers: Het aanbieden van kennis over alles omtrent geld verdienen met crypto en het creëren van verbinding met gelijkgestemden. De kennis over alles omtrent crypto en Bitcoin wordt gedeeld op www.cryptoboomers.nl en het CryptoBoomers YouTube kanaal. Daarnaast kun je CryptoBoomers volgen op Facebook en Twitter, waar je in contact kan komen met mensen die dezelfde mindset delen.

Wie ben ik:

Ik ben Vivi, 20 jaar oud en een mega crypto-enthousiast. Ik ben bezig met het opstarten van een platform en een community voor (jongere) ambitieuze mensen die een ook passie en interesse hebben in alles omtrent (crypto)geld.

Sinds een paar jaar ben ik meer en meer gaan leren/lezen over geld, de manieren om (meer) geld te verdienen en vooral: de mogelijkheden om geld te verdienen naast het leven wat ik nu leid als “drukke” student. Door o.a. mijn vader ben ik me meer en meer gaan verdiepen in cryptocurrency en hoe je geld kunt verdienen door te traden, te beleggen en te investeren in crypto. Vanuit daar ben ik in het cryptowereldje gerold, heads first en sindsdien ben ik er niet meer uit gekomen. Het leren, lezen en toepassen van deze kennis heeft mijn mindset over geld compleet veranderd en vooral enorm verbreed.

Mijn visie

Ik had het geluk dat ik mensen had in mijn directe omgeving die mij de waarde en de potentie konden laten zien van de wereld van crypto. Ik besef me heel goed dat ik daarmee een bevoorrechte positie heb en niet iedereen die bron van kennis en inspiratie heeft in zijn/haar omgeving. Vanuit die gedachte is CryptoBoomers ontstaan. Het onderwerp “geld” en vooral: “geld verdienen” is namelijk zo’n ongelofelijk breed thema en speelt zo’n cruciale rol in ieders leven dat ik het zo belangrijk vind de dingen die ik tot nu toe geleerd heb, door te geven aan andere mensen, zodat ik die persoon kan zijn die anderen inspireert meer over dit onderwerp te leren.